9. april 2011

Deilig vårdag!

Akkurat en mnd siden forrige innlegg, og siden den tid har det endelig blitt vår! Det er så deilig å se at snøen er borte, og det grønne begynner å komme frem :) Sunniva fikk på seg skoene sine, og gåvogna ble med en tur utendørs! Det var stor stas, og utforsking (les;spising) på høyt plan :p





Det ble også tid til en gåtur til hestene,
som var både spennende og litt skumle. Godt plassert på farmors arm!


Etter en lang dag ute, var det deilig å komme inn og slappe av litt med lekene før bading og leggetid.


Lille Sunniva venter tålmodig på kveldsgrøten :)

Sliten etter mye frisk vårluft idag

Bildet over illustrerer godt hvordan jeg finner Sunniva i senga om kvelden. Det er nok ikke noe spesielt akkurat for oss, men Sunniva har frem til for et par dager siden ligget i pose som var spent fast til sengen. Når hun var 5-6mnd fant jeg hun med ansiktet ned i madrassen, og hun var helt varm og rød i ansiktet. Hun hadde rullet, og ikke kommet seg tilbake. Så da var det rett på babyshop for å kjøpe pose. Høres kanskje litt hysterisk ut, men det var ikke en morsom opplevelse. Nå har hun jo blitt så stor, og mer mobil, så fant ut at det var på tide å avvende henne denne posen. Første natten måtte jeg legge hun ned 6 ganger, andre natten 3 ganger, og så var det greit :) Flinke jenta mi! Så derfor syns jeg det er ganske festlig hvor urolig disse små ligger.

1 kommentar:

  1. Åååh så herlig :D Ser deilig ut med vårdag. Vi har en sånn dag idag vi også gitt så nå er det snart ut på tur! :) Finner Nathalie også rundt omkring i senga, det er utrolig hvilke stillinger de finner komfortable til å sovne i altså!

    SvarSlett