6. oktober 2010

På plass

For en mnd siden flyttet vi til hus, og nå har vi kommet sånn noenlunde på plass. I tillegg har vi fått oss internett igjen, og det er deilig. Da kan jeg også blogge litt mer. Selv om vi har kommet på plass, er vi langt fra ferdig. Siden vi kun har hatt små leiligheter med liten lagring helt siden vi ble sammen, så har vi jo lagret tingene våre 3 ulike steder. Hos mindre foreldre, og hos hver av Svend sine foreldre. Så vi får litt og litt til oss, og hjelpes så mye rart vi har! Men rommene vi oppholder oss til daglig, er sånn passe i orden syns jeg.

Her bor vi

Huset leier vi bare. Vi har ikke funnet noe vi kunne tenke oss å kjøpe, så blir det å leie foreløpig. Det å kjøpe hus er jo ganske stort, så en må lete lenge og være sikker på at det er riktig kjøp. I tillegg er det ganske dyrt her i Lier, så vi får se hva som dukker opp etterhvert. Har også knipset et par bilder fra inne i huset som jeg tenkte å dele med dere, slik at dere ser hvordan vi har det.


<3


Koselig kjøkken


Spisestuedelen av stua,
og bilde av stua under



I huset er det mye plass, og det er deilig! Nyter større plass, og føler at det er mulig å puste. Er store deler av kjelleren vi ikke bruker, men det gjør ikke noe. I kjelleren er det eget vaskerom, og det er herlig for oss jenter(?) som styrer med klesvask. Et av rommene i kjelleren har Svend fått som sykkelrom, så han har litt å finne på i vinter:p Men det er som er så deilig, er at på loftet får vi plass til alle tingene våre. Så vi slipper å lure på om skiene våre, står der, her eller hvor enn det måtte være.

Legger ved et bildet av Sunniva, som er kun en uke unna til å runde 5 mnd! Store, lille jenta mi.

Spiser kveldsmelken sin alene,
med hjelp av en liten klut under for å bekjempe tyngdekraften.






4 kommentarer:

  1. Der så det kjempe koselig ut :) Så moro!
    Ah,mangler lagringsplass vi også. . Så ble litt misunnelig nå kjente jeg,hihi.

    SvarSlett
  2. hihi, ja det er utrolig deilig. Får på en måte sitt helt eget sted :)

    SvarSlett
  3. H'ælle som tiden flyr. Er hun snart fem mnd'er allerede!:O
    Huset så jo kjempefint ut. venta lenge på dette innlegget for å si de sånn.. hehe..nysgjerrig vøttø!:p Og kjøpe hus er stort ja, så er greit å vente med kjøp til en er helt sikker:)
    Vaskerom har vi også nede.. Ett romslik vaskerom, og det er himmelsk å vaske tøy nå:p faktisk. hehe..

    SvarSlett
  4. Enig med deg, er faktisk litt moro å vaske tøy nå! Litt mer plass til organisering osv :p

    SvarSlett