15. august 2010

Ferie

I slutten av oktober har Svend en uke ferie, og vi bestemte oss derfor å bestille en tur til varmere strøk. Det har ikke vært lett å nyte sommeren og solen, nå som Sunniva har vært så liten. Når vi drar er hun 5,5 mnd, og da kan vi kose oss masse. Temperaturene er tilsvarende en norsk sommer, og det holder når en reiser med en baby.

Stedet ble Side, Antalya, Tyrkia! Valget falt på et Sunwing resort, og en 2-roms Happy Baby leilighet. Det skal bli deilig å ha en tilrettelagt leilighet, slik at vi bare kan kose oss den uken :) En Happy Baby leilighet inkluderer blant annet sprinkelseng, vippestol, paraplytrille med solskjerm, barnestol, og leilighet på bakkeplan med inngjerdet terasse mot bassengområdet. Jeg har virkelig troa på at dette blir bra, og vi gleder oss masse!


Jeg har forresten også begynt på fødselshistorien, endelig...Så jeg regner med den er å lese innen et par dager :) Bedre sent, enn aldri!


2 kommentarer:

  1. Å Tyrkia er helt genialt :D
    Deilig og varmt,barnevennlig,hyggelig folk og rimelige priser :)

    SvarSlett
  2. Ja, vi er glad valget falt på dette landet :) Vi gleder oss i alle fall masse til første utenlandstur med vår lille familie :)

    SvarSlett